3
Photo News

Exclusief voor abonnees

Heruitzending van ‘vrouwonvriendelijk’ ‘M!LF’ kan op weinig bijval rekenen: “Ik wil hier liever niet aan herinnerd worden”

Terwijl Frances Lefebure met het ‘Make Belgium Great Again’-team op VTM een nieuwe campagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag lanceert, pakt kleine broer Q2 uit met de herhalingen van het als vrouwonvriendelijk opgevatte ‘M!LF’. “Bizar”, vinden zelfs de mensen die het programma destijds maakten. “Zijn we écht zo kleingeestig geworden?” stelt Eddy Planckaert, die in de eerste reeks zat.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jonathan Verschraegen

    De maatschappij is zo onverdraagzaam geworden. De zogezegde wereldverbeteraars zorgen net voor verdeeldheid, haat, onverdraaagzaamheid. Stop daar aub mee. Zwarte piet is in opspraak, aalst carnaval wordt al niet meer aanvaard, we mogen niet meer lachen met een programma als m!lf, kuifje is in opspraak. In dat geval moeten we eisen dat er een wet komt dat enige vorm van humor bij wet verboden wordt, want er zal wel altijd iemand zich beledigd voelen. Doe toch eens normaal aub!

  • Pieter De Koninck

    Dit programma komt dan ook uit een tijd waarin er nog kon gelachen worden met zulke dingen ipv klachten van honderdeneen organisaties aan je broek te krijgen

Lees meer