5 Ook bij Joke zijn er vooralsnog geen passionele verlangens naar Stijn - alhoewel er genoeg wordt gepráát over het gebrek eraan.
VTM Ook bij Joke zijn er vooralsnog geen passionele verlangens naar Stijn - alhoewel er genoeg wordt gepráát over het gebrek eraan.

Exclusief voor abonnees

Het echte spul is zoveel beter dan in ‘Blind Getrouwd’: “Een relatie moet stomend starten. Dít is lauwe thee”

De knoop moet bijna doorgehakt, maar in 'Blind Getrouwd' blijven de koppels maar twijfelen. Te hard, vindt onze journaliste NADINE VAN DER LINDEN ondertussen. Liefde is een werkwoord, maar bij deze mensen begint het dwángarbeid te worden. Hoe gaan deze koppels later standhouden, bij problemen? Een relatie moet stomend starten, en in de jaren daarna probeer je het warm water heruit te vinden. Dít is lauwe thee.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • PASCALE DE WOLF

    verspillen ze daar geld aan dat ze zouden kunnen gebruiken aan een programma wat het kijken waard is, ik denk dat die koppels daar flink veel geld voor krijgen om zichzelf zo belachelijk te maken op tv. het is gemaakte troep , de meeste kunnen niet eens een goed gesprek voeren, lachen en onnozel doen des te meer het is een totaal onvolwassen gedoe, en het ligt er een vingerdik op dat het tegen de goesting is, maar de centjes de bovenhand hebben!!

  • Nicolas Ivanov

    De beste relaties starten heus niet stomend. Hoeveel van die hopeloos verliefde koppels heb ik niet weten scheiden. Grote bergen geven diepe dalen. In de rest van de wereld worden huwelijken trouwens geregeld.

Lees meer