5 Wouter Vandenhaute.
Joel Hoylaerts / Photonews Wouter Vandenhaute.

Exclusief voor abonnees

Het zakelijk imperium van Wouter Vandenhaute: overal een vinger in de pap, en ’t is geen pinkje

WOUTER VANDENHAUTE ZIT IN VOETBAL, IN KOERS, IN TV

Wouter Vandenhaute doet veel. Hij zit in de koers, hij zit in televisie, hij zit in het voetbal. Allemaal om zich te amuseren, zegt hij, en dat is ook zo. Maar voor Vandenhaute is een deel van het plezier dat hij kan wegen, dat hij invloed heeft, dat hij dingen kan veranderen. Nu hij ook bij Anderlecht zijn zeg mag doen én als makelaar steeds groter wordt, ontstaat bij sommigen de vrees dat die invloed ongezond groot wordt.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen18uren41minuten53seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robert De Meulder

    Weer zo'n zakenman die denkt dat 100 miljoen euro minder is dan 200 miljoen euro.Die doen precies aan spaar papier waar op een 1 staat met enkele nullen achter.

  • Marcel Bontinck

    Van Hove was voorzitter van bond,Vehaeghe ondervoozitter en nu lid raad van bestuur.Als Van Den Houte niet in raad zit bij Anderlecht wat belet hem dan tijdens een etentje met Verschueren iets te vertellen over mogelijke transfer van één van zijn spelers.

Lees meer