Zender CBS werkt aan een reboot van de oude hitserie CSI.
ANP Kippa Zender CBS werkt aan een reboot van de oude hitserie CSI.

Hitserie ‘CSI’ viert 20-jarig bestaan met comeback

Zender CBS werkt aan een reboot van de oude hitserie ‘CSI’. Dat meldt de website Deadline. Het zou gaan om een eenmalige miniserie om te vieren dat de oorspronkelijke serie twintig jaar geleden van start ging.


Voor de serie zou een deel van de oude cast terugkeren, onder wie William Petersen en Jorja Fox, die in de serie Gil Grissom en Sara Sidle speelden.

CSI: Crime Scene Investigation was een serie over een forensisch onderzoeksteam in Las Vegas. De serie gold zeker in de eerste jaren als revolutionair vanwege de snelle montage en de moderne effecten die werden gebruikt om de technieken van de CSI's in beeld te brengen. De reeks liep vijftien seizoenen en won kasten vol prijzen; er volgden drie spin-offs, CSI Miami, CSI New York en CSI Cyber.

In de hoogtijdagen trok CSI meer dan 20 miljoen kijkers per aflevering. De afgelopen jaren maakten meerdere succesvolle series een tijdelijke comeback, zoals ‘24', ‘Prison Break’ en ‘The X-Files’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer