2 'De Bende van Jan de Lichte’ zal dit jaar te zien zijn op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media.
VTM 'De Bende van Jan de Lichte’ zal dit jaar te zien zijn op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media.

Exclusief voor abonnees

Hoeveel zal het kosten? En wat zal er te zien zijn? Wat u moet weten over de Vlaamse Netflix

Nieuwe Vlaamse streamingdienst van DPG Media en Telenet moet strijd aangaan met Netflix, Disney en Apple

Vlaanderen krijgt dit najaar zijn eigen streamingdienst. Telenet en DPG Media slaan de handen in elkaar en zullen een volwaardig, Vlaams alternatief aanbieden voor buitenlandse grootmachten als Disney, Apple en Netflix. “De grootste revolutie sinds de invoering van digitale televisie”, klinkt het. Een revolutie voor uw smartphone, tablet en tv die heel wat vragen oproept.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johan Billiet

    Och laat ze maar doen, ook al hebben ze maar één abonnee, toch gaan ze het toch als een groot succes verkopen om mogelijks nog één abonnee te strikken, zo kennen we we onze Vlaamse Calimero's, liegen en fantasie voor realiteit nemen...

  • Marc De Smet

    Mensen toch, ik vind het huidig aanbod aan Vlaamsche tv fictie en reality meestal zo achterlijk dat ik er al jaaaaren nauwelijks nog kan naar kijken. Moet daar nu echt nog een extra kanaal voor bijkomen? Zorg liever voor meer kwaliteit dan kwantiteit aub.

Lees meer