5 Een blik op de keuken van Loïc
VTM Een blik op de keuken van Loïc

IN BEELD. VTM toont eerste beelden van Loïc in gloednieuwe keuken

Vanaf maandag is de 25-jarige Loïc Van Impe op VTM te zien in zijn eigen kookprogramma: ‘Loïc: Zot van Koken’. Bij zo'n programma hoort natuurlijk een gloednieuwe keuken, die je hier kan ontdekken. 

5 Er werd gekozen voor een moderne, maar industriële look. Veel hout, maar ook ruwe muren waarop de bakstenen nog zichtbaar zijn.
VTM Er werd gekozen voor een moderne, maar industriële look. Veel hout, maar ook ruwe muren waarop de bakstenen nog zichtbaar zijn.
5 Koken doet Loïc op een gasvuur.
VTM Koken doet Loïc op een gasvuur.
5 Op de achtergrond is een gitaar te zien. Loïc bespeelt het instrument in een hardrock-punkband en ook koken is voor hem pure rock & roll.
VTM Op de achtergrond is een gitaar te zien. Loïc bespeelt het instrument in een hardrock-punkband en ook koken is voor hem pure rock & roll.
5 Wanneer een bereiding wat meer tijd vraagt, kan Loïc in de zithoek met zachte blauwe zetel rustig wachten.
VTM Wanneer een bereiding wat meer tijd vraagt, kan Loïc in de zithoek met zachte blauwe zetel rustig wachten.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerard Braeckmans

    Het lijkt me op voorhand al een flop op zich, te veel theater.

Lees meer