3 De juf - Els Dottermans - is het beu dat ouders blijven zwaaien aan het raam. Dus legt ze hen - in een tenenkrullend belerende speech én aan de hand van een 'zwaaiend handje' - uit dat ze vanaf nu moeten stoppen met zwaaien om halfnegen stípt.
VTM De juf - Els Dottermans - is het beu dat ouders blijven zwaaien aan het raam. Dus legt ze hen - in een tenenkrullend belerende speech én aan de hand van een 'zwaaiend handje' - uit dat ze vanaf nu moeten stoppen met zwaaien om halfnegen stípt.

In Nederland was 'De Luizenmoeder' monstersucces, vanaf morgen ook bij ons? “Eindelijk mochten we weer met alles lachen”

Morgenavond start op VTM de Vlaamse remake van 'De Luizenmoeder', een Nederlandse reeks over het reilen en zeilen in een basisschool en de nodige wrijvingen tussen juffen, ouders en kinderen. De politiek incorrecte humor en ongemakkelijke herkenbaarheid walste Nederland vorig jaar plat en verbrak alle kijkcijferrecords. "Eindelijk mochten we weer om alles lachen", verklaart een recensente de hype.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ronny cockuyt

    Hopelijk slaat het aan in ons super verzuurd land,want bij velen doet zelfs een glimlach pijn,en kunnen ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen.

  • guido vermeyen

    Is het origineel niet beter ? Waarom altijd een 'Vlaamse' versie van een Nederlandse soap...we zien het al aan "de collega's" waar ene Verheyen er een boeltje heeft van gemaakt met die remake, overal slechte recensies, daar gaan de subsidies.....

Lees meer