3 De juf - Els Dottermans - is het beu dat ouders blijven zwaaien aan het raam. Dus legt ze hen - in een tenenkrullend belerende speech én aan de hand van een 'zwaaiend handje' - uit dat ze vanaf nu moeten stoppen met zwaaien om halfnegen stípt.
VTM De juf - Els Dottermans - is het beu dat ouders blijven zwaaien aan het raam. Dus legt ze hen - in een tenenkrullend belerende speech én aan de hand van een 'zwaaiend handje' - uit dat ze vanaf nu moeten stoppen met zwaaien om halfnegen stípt.

Exclusief voor abonnees

In Nederland was 'De Luizenmoeder' monstersucces, vanaf morgen ook bij ons? “Eindelijk mochten we weer met alles lachen”

Morgenavond start op VTM de Vlaamse remake van 'De Luizenmoeder', een Nederlandse reeks over het reilen en zeilen in een basisschool en de nodige wrijvingen tussen juffen, ouders en kinderen. De politiek incorrecte humor en ongemakkelijke herkenbaarheid walste Nederland vorig jaar plat en verbrak alle kijkcijferrecords. "Eindelijk mochten we weer om alles lachen", verklaart een recensente de hype.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ronny cockuyt

    Hopelijk slaat het aan in ons super verzuurd land,want bij velen doet zelfs een glimlach pijn,en kunnen ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen.

  • guido vermeyen

    Is het origineel niet beter ? Waarom altijd een 'Vlaamse' versie van een Nederlandse soap...we zien het al aan "de collega's" waar ene Verheyen er een boeltje heeft van gemaakt met die remake, overal slechte recensies, daar gaan de subsidies.....

Lees meer