2
SBS/Instagram

Jan Kooijman heeft zijn fleurige ‘Dancing’-hemdjes geveild voor het goede doel

De afgelopen weken verscheen Jan Kooijman, jurylid bij ‘Dancing With The Stars’, telkens met een heel fleurig hemdje in de liveshows. Vanavond vindt de finale plaats zonder zijn typische vestimentaire keuze, maar om het goed te maken heeft de danser zijn vorige exemplaren geveild voor het goede doel.

De afgelopen weken ontspon er zich een behoorlijk grappige hetze rond de vestimentaire keuzes van de Nederlander. Zo werd hij meermaals vergeleken met de overleden Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, omdat die man ook een voorliefde bleek te hebben voor opvallende overhemden. Kooijman zag er de humor wel van in, want hij lanceerde de hashtag #pabloeskooijbar op Instagram. 

Vanavond doorbreekt hij echter zijn nieuwe traditie, verklapte hij op zijn Instagram Stories. Maar omdat iedereen zo’n fan bleek van de hemdjes, heeft hij er vier geveild voor het goede doel. Via zijn Stories konden liefhebbers tegen elkaar opbieden, en Kooijman haalde zo uiteindelijk meer dan 1.000 euro op. De opbrengst gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds, een Nederlandse stichting die zich bezighoudt met het inzamelen van geld voor het bestrijden van spierziekten en het steunen van mensen die daarmee kampen.

2
Instagram

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer