Johny Voners speelt een maffiabaas die doet denken aan schrijver Jef Geeraerts. Hij kreeg er een baard en een bril met bokaalglazen voor, maar werd ook kaalgeschoren.
VTM Johny Voners speelt een maffiabaas die doet denken aan schrijver Jef Geeraerts. Hij kreeg er een baard en een bril met bokaalglazen voor, maar werd ook kaalgeschoren.

Exclusief voor abonnees

Johny Voners bijna onherkenbaar in ‘Een Goed Jaar’: "Zelfs mijn dochter herkende me niet"

Amper twee maanden geleden maakte hij bekend dat hij kanker had, maar intussen is Johny Voners opnieuw aan het werk. De 74-jarige acteur staat sinds twee dagen op de set van de VTM-reeks 'Een goed jaar' en is daarin bijna onherkenbaar. "Zelfs mijn dochter herkende me niet."

Een vrijstaande villa uit de jaren 50 in Esneux, een dorpje net onder Luik. Dat is de streek waar de ploeg van 'Een goed jaar' al enkele weken zijn tenten heeft opgeslagen. De reeks gaat over twee mannen die in de Ardennen per toeval op een kelder met wapens en wijn uit de Tweede Wereldoorlog stoten. Ze hebben dringend geld nodig en doen daarom alsof ze de wijnkelder van Hitler hebben gevonden. Johny Voners speelt in de reeks maffiabaas Michel. Hij heeft de flessen cadeau gekregen, maar komt later te weten dat het om pure oplichterij gaat. In de scène die vandaag wordt opgenomen, ontvangt Michel enkele gasten om de oplichterswijn te proeven.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • chantal browaeys

    En zijn dochter herkende hem niet … amai … ik herken hem van ver

  • Didi Bellens

    Wel overroepen allemaal. Precies dat er maar 1 goede acteur is.

Lees meer