3 Twee zinnen kreeg Jolan in 'Studio Tarara', "en misschien zijn die nog gesneuveld in de montage".
ISOPIX Twee zinnen kreeg Jolan in 'Studio Tarara', "en misschien zijn die nog gesneuveld in de montage".

Exclusief voor abonnees

Jolan, zoon van Koen De Bouw, is ook te zien in ‘Studio Tarara’: "Papa's advies? Fijn, maar ik moet het zelf doén, hé"

Wie 'Studio Tarara' volgt, heeft ongetwijfeld Lauren Versnick al opgemerkt. De dochter van Lynn Wesenbeek - die in de huid kruipt van kleedster Babs - is weliswaar niet het enige BV-kind dat een rol wist te versieren in deze dramareeks. Ook Jolan, de 24-jarige zoon van acteur Koen De Bouw, draaft - eventjes - op. "Al was dat in eerste instantie niet de bedoeling."

Het aanvankelijke plan was immers dat Jolan, die een opleiding Fotografie aan de Academie van Antwerpen volgde, zich achter de schermen nuttig zou maken. "Ik wilde graag een stage volgen als assistent-opnameleiding. Daarom ben ik op een dag naar Shelter gestapt, het productiehuis van 'Studio Tarara'. Ik ben een grote fan van alles wat zij bedenken, dus het leek me wel fijn om bij hen aan de slag te gaan. Gelukkig wilden ze me daar een kans geven, meer dan één zelfs. Want op een dag kreeg ik de vraag of ik het niet zag zitten om ook voor de camera te staan. Voor mij was dat een leuke ervaring."

VHS? Hoe werkt dat?

"Al besef ik dat dit nog maar een begin is. Ik ben een edelfigurant die in de hele reeks welgeteld twee zinnetjes uitspreekt. En die zijn misschien nog gesneuveld in de montage. (lacht) Och, ik ben vooral blij dat ik dit allemaal eens heb mogen meemaken. Het waren lange dagen en het was een heel intense periode, maar ik heb het me geen seconde beklaagd."

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer