2 Jeroen Meus is de nieuwe presentator van 'Twee tot de zesde macht'.
VRT Jeroen Meus is de nieuwe presentator van 'Twee tot de zesde macht'.

Kim Clijsters en Tom Boonen geven beste van zichzelf in ‘Twee tot de zesde macht’

Twee tot de zesde macht’ is intussen een tv-klassieker van formaat. Nu Bart De Pauw van het toneel verdwenen is, maakt Jeroen Meus zijn debuut als quizmaster. Kookprogramma’s zijn voor Jeroen dagelijkse kost, maar een televisiequiz presenteren, dat heeft hij nog nooit gedaan. Op zondag 24 februari krijgt Jeroen zijn vuurdoop.

Zoals vanouds nemen twee duo’s van onbekende Vlamingen het op tegen een duo BV’s. Winnen de onbekenden dan nemen ze 10.000 euro mee naar huis, winnen de BV’s dan gaat de 10.000 euro naar Kom op tegen kanker. Om de pot binnen te rijven, moeten de kandidaten vermijden dat Jeroen hen op het verkeerde been zet.

Sommige BV’s waren ook al in vorige seizoenen van ‘Twee tot de zesde macht’ te zien. Anderen maken net als Jeroen hun debuut, onder meer Kim Clijsters, Wim Opbrouck, Steven Van Herreweghe, Laura Tesoro, Jelle De Beule en Tom Boonen.

Elke week wordt de quiz opgebouwd rond een specifiek thema. In de eerste aflevering, op 24 februari, is dat toepasselijk ‘culinair’. De aflevering wordt op smaak gebracht door Véronique De Kock en Wim Opbrouck. Jeroen kruidt het geheel met sappige vragen, pittige weetjes en een snuifje humor.

Vanaf zondag 24 februari om 20u00 op Eén.

2 Ook Tom Boonen maakt dit seizoen zijn opwachting.
© VRT - 2019 Ook Tom Boonen maakt dit seizoen zijn opwachting.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer