VTM

Laura Tesoro zet haar eerste spuitje in ‘Een Echte Job’

De VTM-gezichten beginnen stilaan gerodeerd te raken tijdens hun stage als verpleegkundige in het UZ Gent. Het vertrouwen van Julie Van den Steen (28) op de dienst Materniteit groeit en ook Niels Albert (34) begint zijn functie op de afdeling Traumatologie en Orthopedie onder de knie te krijgen. Dat zie je woensdagavond in een nieuwe aflevering van ‘Een Echte Job’. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bart Kaëll (60) combineert dan weer zijn 'oude' en nieuwe job: hij trakteert zijn afdeling op een miniconcert. Eén van de patiënten heet dan ook Marie-Louise. En Laura Tesoro (24) toont zich vanavond de primus van het bekende gezelschap. Zij mag de verzorging van patiënt Elvire van begin tot einde op zich nemen, en dat betekent ook dat ze voor het eerst zelf een spuitje mag zetten. 

"Oh my God", klinkt het verrast bij de zangeres, al vindt ze al snel de kalmte. "Elvire is een supertoffe madam en dat heeft mij ook wel gerustgesteld. Al was het toch heel spannend om dat plots op een levende persoon te doen in plaats van op een kussen." Laura doorstaat haar opdracht met glans, al is ze wel één ding vergeten: luidop tellen tot ze het spuitje zet.

Je ziet 'Een echte job' elke woensdagavond om 20.40 uur op VTM en VTM GO

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Liekens

    Ook ik vind het mooi om ons beroep in de kijker te zetten maar er wordt een totaal verkeerd beeld gegeven . Zels een zorgkundige die gestudeerd heeft mag geen steriele wondzorg doen. Geen inspuitingen geven en ga maar door en hier mogen idd BV s een hoop handelingen doen waar wij als veroleegkundige. Eoveel jaren hebben moeten voor studeren! Waar blijft de beroepsethiek ? Trouwens bij mij op het werk is er weinig personeel dat je echt niet op zo een relaxte manier tewerk kan gaan !

  • Lies Suykerbuyk

    Ik vind dat ons beroep als verpleegkundige goed wordt weer gegeven. Ik erger me alleen dood aan al die bedden die te laag staan. Ze heten voor een reden ‘hoog-laag’ bedden. Denk aub aan je rug! We moeten tenslotte tot ons 67 jaar gaan werken.

Lees meer