LEGO komt met een speciale ‘Friends’-editie, zo kondigt het speelgoedbedrijf aan op Twitter.
ANP Kippa LEGO komt met een speciale ‘Friends’-editie, zo kondigt het speelgoedbedrijf aan op Twitter.

LEGO brengt speciaal ‘Friends’-speelgoed uit

Fans van de sitcom ‘Friends’ kunnen binnenkort hun hartje ophalen. LEGO brengt binnenkort een speciale ‘Friends’-editie uit. Dat laat het speelgoedbedrijf op Twitter weten. 

“Die met de LEGO-steentjes”, schrijft het Deense bedrijf bij een filmpje waarin zes LEGO-poppetjes op een oranje bank te zien zijn. De figuurtjes - drie mannen en drie vrouwen - zitten met hun rug naar de camera, en kijken naar een fontein die veel lijkt op die uit het openingsfilmpje van de sitcom. Op de achtergrond klinkt de intro-muziek van ‘Friends’.

Hoelang het nog duurt tot fans met de LEGO-versie van Ross, Monica, Chandler, Joey, Rachel en Phoebe kunnen spelen, is onbekend. In het bericht schrijft LEGO dat binnenkort meer informatie wordt bekendgemaakt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer