4
VTM/VIER

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ en Chloé uit ‘Expeditie Robinson’ zijn zeker van hun liefde: “Hij heeft al gevraagd of ik met hem in Amerika wil gaan wonen”

De inkt op zijn echtscheidingspapieren is amper droog, of het geluk lacht Lenny (37) uit ‘Blind Getrouwd’ alweer toe. Exit Jolien, enter Chloé (29). “Wij zijn niet door experten gematcht maar door het lot”, vertelt Lenny’s nieuwe liefde in Dag Allemaal.

Als één van de gescheiden mannen al zo snel na ‘Blind Getrouwd’ een nieuwe relatie begint, dringt één vraag zich onvermijdelijk op: hoe lang is die romance al aan de gang? Lenny vertelde al dat hun relatie ‘pril’ is, maar is dat ook zo? “Alles is inderdaad nog heel pril, ja”, benadrukt zijn nieuwe liefde, die voluit Chloé Evangelista heet. “Ik heb Lenny echt pas enkele weken geleden leren kennen.” De opnamen van ‘Blind Getrouwd’ waren toen al afgerond. Lenny’s huwelijk met Jolien was dus voorbij toen wij een koppel werden.”

Lenny werd na de opnamen van ‘Blind Getrouwd’ kussend gespot met een meisje in het Sportpaleis. Was jij toen de gelukkige?

(lachje) Nee, toen hadden we elkaar nog niet ontmoet. En wat Lenny allemaal gedaan heeft voor wij samen waren, daar sta ik niet bij stil.

Hoe hebben Lenny en jij elkaar eigenlijk leren kennen?

Via een gemeenschappelijke vriend. Het klikte vrijwel met­een. Al snel spraken we af om te gaan squashen en iets te gaan eten. Dat was zo leuk! Door onze gesprekken kwamen we er al snel achter dat we veel raakvlakken hebben.

4
RV

Dankzij ‘Blind Getrouwd’ kende jij Lenny toch al een beetje?

Ja, ik heb hem al die weken op de voet gevolgd. Uiteraard vond ik Lenny een mooie man, maar ook erg koel. Inmiddels weet ik dat hij helemaal níet zo is. Integendeel: Lenny is een heel warme persoon. Dat heeft me verrast. Eigenlijk is Lenny alles wat ik zoek in een man.

Gelukkig voor jou is zijn huwelijk met Jolien niet blijven duren.

Goh, ik gunde iedereen alle geluk in ‘Blind Getrouwd’. Jolien dus ook. Maar ik geloof dat je liefde niet kan forceren.

Denk je dat de experten jullie ook hadden kunnen matchen?

Dat hebben we ons ook afgevraagd! (lachje) De toekomst zal het uitwijzen. Al zou ik zelf nooit durven meedoen aan ‘Blind Getrouwd’. Maar goed, het lot heeft blijkbaar een goeie match in ons gezien.

Lenny vertelde al dat hij op mediterrane types valt. Jij hebt Portugese roots, toch?

Ja, da’s waar. Ik ben in België geboren, maar mijn papa is Portugees. Mijn zuiderse temperament zal Lenny er dus moeten bijnemen. (lacht)

Opvallend: jullie namen allebei deel aan ‘Expeditie Robinson’, zij het niet in dezelfde reeks.

Straf, hé! Die avontuurlijke ingesteldheid hebben we inderdaad gemeen. Naar een tropisch eiland zijn Lenny en ik nog niet geweest samen, maar we hebben wel al een citytrip naar Parijs gemaakt.

4
RV

Daar is een mooie kusfoto aan de Eiffeltoren het bewijs van.

Er is niets romantischer dan dat, hé. We hebben daar een zalige tijd gehad. Langs de Eiffeltoren, over de Seine, door Versailles... En één dag voor de brand in de Notre-Dame uitbrak hebben we er nog een leuke selfie gemaakt.

Jullie zijn veilig terug thuis. Wat nu?

Wel, we wonen nog elk op ons eigen adres, maar we zijn wel elke dag samen. Het mag dan nog pril zijn, we leven in zesde versnelling. (lacht) En Lenny heeft nu veel tijd voor mij, hé.

Hij heeft zijn frituur verkocht.

Inderdaad, en daardoor is er wat tijd vrijgekomen.

Lenny had toch ook net een jobaanbod gekregen in de VS?

Ja, en hij heeft me ook al gevraagd of ik mee wil naar Amerika. Dat is zeker een optie. Hij zei ook dat hij het aanbod zou afslaan als ik dat niet zie zitten. Hij wil gewoon bij mij zijn, het maakt niet uit waar. Een goed teken, hé. Ja, we zijn echt gelukkig, en ook onze vrienden en familie zijn blij voor ons. Ze zeggen dat ik er zo gelukkig uitzie.

En droom je al van een huwelijk?

Da’s nog wat vroeg. Het is ware liefde, maar aan een huwelijk denken we bijlange nog niet.

4
RV

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Noël Dierickx

    Och, laat maar leven en laten leven. Als ze écht gelukkig zijn, zoveel te beter. Duurt het niet: op naar een ander. Meer moet men daar niet achter zoeken en er zich zeker niet mee bemoeien.

  • Jimmy Plas

    Toch raar dat uit die duizenden inschrijvingen voor blind getrouwd dit heerschap aan iemand wordt gekoppeld,had al ooit deelgenomen aan expeditie Robinson, zal wss ne lange arm hebben bij de tv-maatschappijen

Lees meer