Leonie, redacteur bij VIJF, maakt een videodagboek over haar zoektocht naar een lief. Ze tettert erop los, is stijlvol en kan zo uit een boekje stappen.
Leonie Leonie, redacteur bij VIJF, maakt een videodagboek over haar zoektocht naar een lief. Ze tettert erop los, is stijlvol en kan zo uit een boekje stappen.

Exclusief voor abonnees

Leonie (25) is nog maagd en iedereen mag het weten: “Je wil toch niet de eerste de beste Tinder-date als eerste keer?”

Ze is 25 jaar, een flapuit en een losbol, en ze ziet er goed uit. Tegelijkertijd had Leonie nooit eerder een partner, laat staan seks. Op haar nieuwe vlog, sinds deze week te volgen op de website van zender VIJF, gidst Leonie haar kijkers openlijk door haar stuntelige pogingen om een lief te vinden. Sans gêne en zonder ervaring. "Waarom moet daar zo'n gedoe over gemaakt worden?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ramon Simon

    Je kan het ook eenvoudiger maken. Spreek gewoon af met iemand om seks te hebben. Ga eerst een kop koffie drinken om te bespreken wat je wil doen, en zoek iemand met humor die ook zonder broek aan het luchtig kan houden. Erna kan je dan eens goed lachen.

  • ronny cockuyt

    Ik zou eerder denken dat het iets te maken heeft met hormonen,kan toch niet anders.

Lees meer