VTM

Milow sprakeloos in ‘Liefde voor Muziek’: “Dit is oprecht de mooiste cover die ik al gehoord heb van ‘You Don’t Know’”

In de tweede aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ stond Milow centraal. Voor de artiesten hits genoeg om uit te kiezen. Hits die door iedereen luidkeels worden meegezongen. “Het is de eerste keer dat iemand echt de tijd neemt om een eigen versie te maken van mijn liedjes”, vertelde de zanger ontroerd in deze aflevering.

Jan Leyers bijt verrassend de spits af met een Franstalige versie van ‘You Don’t Know’. Milow kan het bijzonder appreciëren. “Dit is de mooiste coverversie die ik ooit al gehoord heb van dit liedje”, klinkt het vereerd. 

‘Building Bridges’ is een nummer dat Milow schreef kort nadat zijn vader gestorven was. Ilse DeLange vertolkt het op integere en emotionele wijze.

Milow kijkt enorm op naar Stef Kamil Carlens. Hij moet zich dan ook in de arm knijpen na diens vertolking van ‘Lay Your Worry Down’.

Laura Tesoro brengt iedereen aan het dansen dankzij haar jeugdig enthousiasme en de aanstekelijke versie van ‘One Of It’.

‘Met Wij Twee’, een cover van ‘Blue Skies’, blaast Kommil Foo iedereen van hun sokken. De complimenten vliegen al snel in het rond.

‘Het Draait Vanbinnen’, zo vertaalt Bart Kaëll ‘Little In The Middle’.

De avond laat Milow sprakeloos achter: “Ik wil deze avond nog heel vaak herbekijken en herbeluisteren.” Zelf brengt hij een van zijn favoriete Vlaamse nummers, ‘Mia’ van Gorki. Hij maakte er een Engelstalige versie van.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer