Met een kamerbrede glimlach geeft Nathalie Meskens het goede voorbeeld. "'Beste kijkers' is een dankbaar programma om een best-of van te maken."
VTM Met een kamerbrede glimlach geeft Nathalie Meskens het goede voorbeeld. "'Beste kijkers' is een dankbaar programma om een best-of van te maken."

Exclusief voor abonnees

Nathalie Meskens, zwanger in ‘Allerbeste Kijkers’, maar intussen zielsgelukkig als mama: “Plots was ze mijn hele wereld”

Met 'Allerbeste kijkers' kan er vanavond gelachen worden op tv. In het compilatieprogramma van VTM tonen Nathalie Meskens (38) en haar bekende vrienden de leukste fragmenten uit acht seizoenen 'Beste kijkers'. "Ik moet enkel de voorzetten binnenkoppen”, aldus Nathalie, die in het programma nog erg volumineus voor de dag komt. Intussen is ze al even bevallen en maakt ze intense weken mee met dochtertje Lima. “Elke nacht drie keer wakker worden, dat tikt aan.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer