2 Nick en Maxime.
RTL Nick en Maxime.

Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ loopt fout: bruid blaast hele huwelijk af, ‘reservevrouw’ moet opdraven

Het was een even spannend als bizar moment gisteren in ‘Married at First Sight’, zoals ‘Blind Getrouwd’ ook in Nederland heet: het huwelijk van bruidegom Nick (28) dreigde in het water te vallen toen zijn aanstaande vrouw plotseling koudwatervrees kreeg. Supermarktmedewerkster Bo (27) durfde het tóch niet aan op tv het jawoord aan een wildvreemde te geven. Gelukkig voor Nick stond er een ‘reservevrouw’ voor hem klaar.

De experten van het programma zagen in Nick en Bo de perfecte match. Totdat de brunette de makers van de show een mailtje stuurde dat ze ‘echt niet meer kon’. Dat ze werkelijk met iemand in het huwelijksbootje zou stappen, had ze niet verwacht. “Ik was nieuwsgierig naar de testen en ik wilde echt verder. Totdat Peter (de presentator, red.) mijn naam ineens noemde. Trouwen is toch een groot ding””, vertelde ze. “Ik dacht: Oké, we gaan ervoor. Maar ik werd er niet gelukkiger van. Ik werd echt ziek, zo eng vond ik het. Op deze manier, nee, toch niet.”

Bo vond het erg haar match teleur te stellen, maar de makers van het programma namen haar niets kwalijk. “We hadden er niets aan gehad als ze geforceerd door had gezet”, concludeerde een van de huwelijksdeskundigen.

Meisjesdroom

Fietsenmaker Nick - die op zoek is naar het type ‘knap, beetje blond, niet te klein’ - werd dan maar gekoppeld aan Maxime (spreek uit ‘Mexime’). Uiteindelijk gaf zij hem het jawoord. “Mijn meisjesdroom komt uit! Eindelijk is het zo ver”, gilde ze vlak voor de bruiloft uit. “Zo lang je je mond houdt, komt het goed”, fluisterde haar vader haar nog even toe voordat ze naar het altaar liep.

2
RTL

24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Patrizia Drowaert

    Deze programma's moeten verboden worden. Pure waanzin.

  • WALTER AERTS

    Vlug een andere bruid genomen??????Dat zegt al genoeg over dat programma.

Lees meer