'Love Is Blind'
AP 'Love Is Blind'

Netflix bestelt nog twee seizoenen ‘Love Is Blind’

Datingshow ‘Love Is Blind’ krijgt nog zeker twee seizoenen op Netflix. De streamingservice maakte dinsdag bekend dat het extra reeksen van de hitshow heeft aangekocht.

In ‘Love Is Blind’ worden dertig mensen gevolgd die op zoek zijn naar een partner. In de eerste fase van de show kunnen de mannen en vrouwen elkaar niet zien, maar wel met elkaar praten. Pas als een van hen een aanzoek doet, volgt een echte ontmoeting. De eerste vijf aflevering van de show, die wordt gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, zijn sinds half februari beschikbaar, in de weken daarna werden meer episodes toegevoegd.

Netflix maakte dinsdag ook bekend dat het een nieuwe serie van Marie Kondo heeft besteld, Sparking Joy en dat er een tweede seizoen wordt gemaakt van hiphoptalentenjacht Rhythm + Flow, met Cardi B, Chance the Rapper en Tip “T.I.” Harris.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer