2 Chilling Adventures of Sabrina
Netflix Chilling Adventures of Sabrina

Netflix kondigt nieuwe reeks 'Chilling Adventures of Sabrina' aan

Netflix maakte zopas de officiële titel van haar nieuwe reeks bekend. De remake van 'Sabrina The Teenage Witch' zal 'Chilling Adventures of Sabrina' gaan heten. De 18-jarige Kiernan Shipka zal de hoofdrol van Sabrina vertolken. 

De reeks belooft veel duisterder te worden dan we van de jonge heks gewoon zijn, en grijpt zo terug naar de graphic novel van Archie Comics waarop het verhaal van Sabrina gebaseerd is. De serie valt dus in niets te vergelijken met de comedy-sitcom die van 1996 tot 2003 op tv was, met de vrolijke, humoristische Sabrina en haar sarcastische kat Salem.

De toon zal eerder in de buurt van 'The Exorcist' liggen, zo laat Netflix weten. Wanneer de serie precies te bekijken zal zijn op het platform is nog niet bekend. 

2 De graphic novel waarop de serie gebaseerd is.
Archie Comics De graphic novel waarop de serie gebaseerd is.

Beelden uit de oude sitcom

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer