2 The Morning Show met Jennifer Anniston en Reese Whiterspoon wordt dé trekpleister van Apple TV Plus.
RV The Morning Show met Jennifer Anniston en Reese Whiterspoon wordt dé trekpleister van Apple TV Plus.

Exclusief voor abonnees

Netflix krijgt zware concurrentie van Apple en Disney op streaming-markt waar amper nog groei mogelijk is

De streamingoorlog kan losbarsten, nu giganten Apple en Disney zich in de strijd mengen met lagere prijzen en een sterker aanbod dan Netflix. “Er gaat bloed vloeien, want de markt van de streamingdiensten zit nu al propvol.” In de VS alleen al zou Netflix 9 miljoen klanten verliezen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jacob Aaronson

    Voor degene die vermoeden dat de Netflix series het goed doen, een eenvoudige google search. Het best bekeken programma op Netflix is The Office, Friends staat op plaats twee. Van de top tien is er één eigen productie op plaats zeven. Ja hun series doen het redelijk en er zijn enkele top series, maar aangekocht materiaal doet het beter. En dat is een gigantisch probleem aangezien die aangekochte shows binnenkort andere oorden opzoeken.

  • Bob Boomer

    @Joris Vanderaert. Niks is gratis. Internet kost geld, een cromecast kost geld en een groot scherm kost veel geld. De bedoeling van streaming is niet goede films of series aanbieden maar de centen uit je zakken slaan. Streaming is niks meer dan een nieuwe schakel in de keten van de entertaining. Vroeger had je enkel bioscoop en tv/radio te betalen.

Lees meer