Chilling Adventures of Sabrina
Netflix Chilling Adventures of Sabrina

Netflix lost releasedatum van derde seizoen ‘Chilling adventures of Sabrina’

Fans van de avonturen van Sabrina Spellman uit ‘Chilling adventures of Sabrina’ moeten nog even wachten tot het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie verschijnt. Maar de streamingdienst maakte ondertussen wel de releasedatum bekend: op 24 januari 2020 gaat de derde reeks van start.

De bedenkers van de serie maakten dat nieuws bekend met een korte teaser. Daarin is te zien hoe Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) door de mist wandelt, gehuld in een rode jas. “Welcome to hell”, wordt er gefluisterd. Vervolgens komt de releasedatum van het derde seizoen in beeld: 24 januari 2020.

Naar het verluidt zal deze reeks een achttal afleveringen tellen. Daarin moeten Sabrina en haar vrienden alles op alles zetten om haar liefje, Nick Scratch (Gavin Leatherwood), te redden van de eeuwige verdoemenis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer