‘Daredevil’
Netflix ‘Daredevil’

Netflix stopt na drie seizoenen met Marvelserie ‘Daredevil’

Het derde seizoen van Marvelserie 'Daredevil’ dat dit najaar uitkwam op Netflix, is het laatste. De streamingservice gaat niet verder met de serie rond de blinde superheld.

‘Daredevil' was onderdeel van het 'The Defenders’-universum van Netflix, waar ook ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’ en ‘Iron Fist’ onderdeel van uitmaakten. In 2013 kondigde het platform aan vier losse series te ontwikkelen over deze superhelden, en een speciale reeks waarin zij samenkwamen. In de afgelopen maanden trok de streamingservice ook de stekker uit ‘Iron Fist’ en 'Luke Cage’.

Net als bij de eerdere annuleringen, laat Netflix de mogelijkheid van een terugkeer van het personage open. “Alhoewel de serie op Netflix is geëindigd, blijven de drie bestaande seizoenen de komende jaren beschikbaar”, liet het bedrijf weten in een verklaring aan Amerikaanse media. “Het ‘Daredevil’-personage zal voortleven in toekomstige Marvelprojecten.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer