2
Florian Van Eenoo Photo News

Niels Destadsbader verrast badgasten met mini-concert

Niels Destadsbader (31) mag zich opnieuw zanger noemen. Gisteren trad hij voor voor het eerst in een paar maanden weer op voor publiek. Op de amfibieboot van het programma 'De zomer van' verraste hij de aanwezige badgasten met een mini-concert op wielen.

Zijn concerten in het Sportpaleis van dit najaar moest Destadsbader uitstellen en ook de afgelopen maanden waren er uiteraard geen optredens mogelijk. Maar dat veranderde gisteren voor de West-Vlaming. Zonder enige aankondiging trakteerde hij badgasten op het strand tussen Koksijde en Oostduinkerke op een mini-optreden met zijn bekendste hits. De zanger lokte meteen een kleine honderd nieuwsgierigen.

In 'De zomer van', vanaf 20 juli op VTM, volgt Eric Goens (51) BV's om na te gaan hoe zij hun zomer beleven. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27), Samson-baasje Marie Verhulst (24) en judoka Dirk Van Tichelt (36) bijten de spits af. Elke aflevering eindigt met een muzikale noot vanop de rijdende amfibieboot Normandie. 

2 Ondanks het winderige weer lokte Niels al snel een honderdtal fans vanop de amfibieboot Normandie.
Florian Van Eenoo Photo News Ondanks het winderige weer lokte Niels al snel een honderdtal fans vanop de amfibieboot Normandie.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer