Netflix

Nieuwe Netflix-horrorserie ‘Marianne’ bezorgt kijkers slapeloze nachten

Goed nieuws voor alle horrorfans, want Netflix pakt binnenkort uit met ‘Marianne’, een reeks die kijkers de stuipen op het lijf jaagt. De serie draait rond Marianne, een Franse vrouw die “altijd krijgt wat ze wilt.” De eerste beelden van de horrorserie zijn alvast bloedstollend spannend. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De reeks ‘Marianne’ draait rond romanschrijfster genaamd Emma, die iedere nacht opnieuw dezelfde nachtmerrie heeft. In haar enge dromen ziet Emma telkens een heks genaamd Marianne. Ze gebruikt de heks als een personage voor haar boeken, maar al snel blijkt dat haar gruwelijke verhalen ook in het echt gebeuren. Ze besluit dat er maar één antwoord kan zijn: Emma moet in haar eigen duistere verleden duiken om haar angsten onder ogen te komen. 

Met deze Franse reeks lanceert Netflix nog maar eens een uitstekende internationale titel. Eerder konden ‘La Casa De Papel’ en het Duitse ‘Dark’ al indruk maken bij kijkers, maar ‘Marianne’ is de eerste buitenlandse serie die zo ijzingwekkend is. De reeks is vanaf 13 september te zien. 

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • suzy woods

    was een topper!

  • delfine priem

    Enkel horrorfans kunnen horrorfilms of series beoordelen....met de rest hou ik geen rekening,want het zijn allemaal mietjes! En Netflix trekt op geen bal.... allemaal oude briel!

Lees meer