2 En of er een snuifje rock-'n-roll in mag. Net als zijn voorgangers bij VTM maakt Van Impe lekkere dingen klaar, maar hij is de eerste die in z'n keuken af en toe ook gitaar speelt.
Kristof Ghyselinck En of er een snuifje rock-'n-roll in mag. Net als zijn voorgangers bij VTM maakt Van Impe lekkere dingen klaar, maar hij is de eerste die in z'n keuken af en toe ook gitaar speelt.

Exclusief voor abonnees

Nieuwe VTM-kok Loïc Van Impe moet Jeroen Meus pijn doen. Of niet? "De Jerre en ik hebben besloten om elkaar vooral te steunen”

Loïc Van Impe (25), de nieuwe kok van VTM, is een kind van Jeroen Meus. Een geestelijk kind, welteverstaan. "De Jerre was één van mijn idolen", en hij zegt 'zjerre' want de twee kennen elkaar ondertussen. Ambetante situatie, want vanaf nu is het de bedoeling dat Loïc zijn geestelijke vader en kameraad op professioneel vlak zo veel mogelijk pijn doet. Of niet? "Dat de buitenwereld er een wedstrijd van gaat maken, dat weten we", zegt Van Impe, "maar wij hebben besloten om elkaar vooral te steunen."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Griete Jans

    Ik heb een paar keer geleken. Hij doet zijn uiterste best maar ik toch liever naar dagelijkse kost.

  • Wintein Tom

    Ja santee, op die leeftijd moet je nog vele watertjes doorzwemmen eer ge u als tv kok kunt opstelen... Bergaf???

Lees meer