RTL

Ongezien bij ‘Expeditie Robinson’: Nederlandse deelnemer verspeelt al het voedsel in één keer

In Nederland is ‘Expeditie Robinson’ een heus kijkcijferkanon en ook het nieuwe seizoen, dat pas van start ging, belooft veel goeds. Al heeft deelnemer Rob Geus het al meteen verkorven bij de kijkers. Zij kregen dan ook te zien hoe Geus al het eten in één keer verspeelde, omdat hij ervan overtuigd was dat het voedsel gewoon weer aangevuld zou worden.

De Nederlandse tv-kok Rob Geus beroert serieus de gemoederen. Via sociale media lieten de kijkers van ‘Expeditie Robinson’ massaal weten dat ze maar niet kunnen vatten hoe iemand die dagelijks achter de potten en pannen staat zo achteloos kon omgaan met voedsel. Hoewel het uiteraard de bedoeling is dat de kandidaten zo zuinig mogelijk omspringen met het vergaarde eten, verspeelde hij in één keer al het voedsel. 

Zo gebruikte Rob al het beschikbare meel in één ‘kooksessie’ om er kleine pannenkoeken van te maken. Dat was nog niet het ergste, gezien Rob ook nog eens een deel van het goedje in de zee gooide. Hij was er namelijk van overtuigd dat het wel weer zou aangevuld worden door de productie van de wedstrijd. 

Maar ook daar stopte het niet: Geus liet het kampvuur en zijn pan ook onbeheerd achter, waardoor het vuur oplaaide en ook de rest van het voedsel in vlammen opging. Het zorgde niet alleen voor veel frustraties bij de medebewoners op het tropische eiland, maar ook bij heel wat kijkers. 

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carine Wauters

    Klopt, je gaat me niet vertellen dat je aan de expeditie mee doet zonder het ooit ook maar 1 keer gezien te hebben! Belachelijk.. wie trapt hier nu in...

  • Bert D'Hondt

    Televisie is en blijft scripted, wie zegt dat hem dat niet is ingefluisterd door de productie?

Lees meer