2 Sonny in de elfde aflevering van 'Blind Getrouwd'
n Sonny in de elfde aflevering van 'Blind Getrouwd'

Exclusief voor abonnees

Onze redacteur was getuige in ‘Blind Getrouwd’: “Of ik Sonny opnieuw zou inschrijven? Ik denk het niet”

Het is de vraag die ik me de afgelopen weken misschien wel het vaakst heb gesteld. Heb ik er goed aan gedaan om mijn vriend Sonny in te schrijven in ‘Blind Getrouwd’? ‘Natuurlijk’, dacht ik een jaar geleden toen ik samen met wat vrienden en met een knipoog de ellenlange vragenlijst in zijn plaats invulde. Sonny vond niet wat hij zocht op liefdesvlak. Hij wilde een stabiele relatie met toekomstperspectief en die leek geen van zijn dates hem te kunnen geven.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eli Bos

    Dit bewijst alleen maar dat men beter wat meer aandacht zou besteden aan introverte mensen. Mensen die liever aan de rand van het feestgedruis staan dan in het middelpunt. Sonny is het levende bewijs dat die mensen intelligent, bedachtzaam, rustig en weloverwogen zijn en handelen. De wereld zou er veel beter aan toe zijn geleid door dergelijke mensen dan door de tafelspringers die alles om zeep aan het helpen zijn. Maar ze overtroeven liever de introverten die te intelligent voor hen zijn.

  • Rania Desaegher

    Dit programma maakt van huwen een lachertje. Maar ja, alles voor de kijkcijfers. Dat zijn de criteria tegenwoordig. De ethiek speelt geen rol meer. Straks verkoopt men nog kinderen voor de kijkcijfers.

Lees meer