RV

Exclusief voor abonnees

Onze tv-watcher over Jill Peeters: “Afscheid van een klimaatfenomeen”

Sinds vandaag weet ik hoe een donderslag bij heldere hemel klinkt. Hij werd veroorzaakt door een droog persbericht waarin, -er zijn geen zekerheden meer-, gemeld werd dat Jill Peeters en VTM na 20 jaar huwelijk als vrienden uit elkaar gaan. Een onheilstijding die mijn gevoelstemperatuur prompt met enkele graden deed dalen en er -de stralende herfstzon buiten ten spijt-, voor zorgde dat er zich in mijn gemoed een onheilspellend lagedrukgebied ontwikkelde. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivan Simons

    Zo te lezen heeft Vlaanderen veel specialisten ter zake die toch maar iets anders zijn gaan doen. Men is nog steeds opzoek naar degelijk personeel, dus aanmelden maar.

  • willy Niclaes

    Een makkelijk manipuleerbare klimaatactiviste ,die door haar functie, zonder moeite in het openbaar verklaringen kan afleggen die niet te erg stroken met de waarheid ,en daardoor mensen kan beïnvloeden om de klimaathype in leven te houden.

Lees meer