2
VRT

Ook jij kan je laten kussen in nieuw seizoen van 'Mag ik u kussen?'

Op 9 februari trapt Bart Peeters een nieuw seizoen van 'Mag ik u kussen?' op gang. Negen bekende vrouwen, onder wie Leen Dendiebel, Natalia en Hilde Crevits, zullen zich laten verleiden door grapjassen als Philippe Geubels, Jeroom en Tom Waes. Maar voor de tiende aflevering reserveert Bart Peeters een plekje voor een nog onbekende kijker. En jij maakt kans op die plek!

Het concept blijft hetzelfde in het nieuwe seizoen. Bart Peeters ontvangt telkens drie bekende hofmakers die zich in allerlei humoristische bochten zullen wringen om zich in de gunst te werken van een beroemde vrouw. Oude bekenden Philippe Geubels, Tom Waes en Jeroom zijn opnieuw van de partij. Maar ze krijgen stevige concurrentie van nieuwelingen Herman Brusselmans, Rik "Callboy Jay" Verheye en Pedro Elias.

Negen bekende vrouwen, onder wie Leen Dendievel, Natalia en Hilde Crevits laten zich verleiden. Maar omdat 'Mag ik u kussen?' niet negen maar tien afleveringen bevat, zoeken de makers nog een extra persoon. En dat kan jij zijn.

Schrijf je in op de website van Eén en wie weet wordt jij straks gekust door een superverleider als Philippe Geubels of Herman Brusselmans. Veel succes!

2
VRT

Lees meer