VTM

OPROEP. Frances Lefebure zoekt problemen voor ‘Make Belgium Great Again’

Binnenkort is Frances Lefebure (30) weer helemaal terug met het tweede seizoen van ‘Make Belgium Great Again’. Ook deze keer gaan zij en haar team op zoek naar oplossingen voor allerlei prangende maatschappelijke problemen: onder meer vrijwilligerswerk, de vele sigarettenpeuken en het redden van de bijen komen aan bod. Toch wil Frances ook de problemen van de ‘gewone’ man in de straat niet uit het oog verliezen. Ze roept mensen met een persoonlijk probleem of een zoektocht die maar geen resultaat oplevert daarom op zich te melden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zo was er tijdens het eerste seizoen van ‘Make Belgium Great Again’ het verhaal van de 86-jarige Edward, die al 66 jaar met een deuntje in zijn hoofd zat. Dankzij het programma kon eindelijk achterhaald worden om welk deuntje het ging. Ook Erna kwam aan bod: dankzij een oproep in de krant om kaartjes te versturen voor de verjaardag van haar overleden zoon,  ontving zij plots honderden kaartjes.

Voor het nieuwe seizoen van ‘Make Belgium Great Again’ wil Frances nog meer mensen helpen. Ken jij iemand met een persoonlijk probleem? Of iemand die al jaren op zoek is naar iets dat onvindbaar lijkt? Wil je die persoon of groep héél graag helpen, maar slaag je er niet in om dit alleen te doen? Laat het dan weten via makebelgiumgreatagain@vtm.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer