2
UNKNOWN

Peter Van den Begin en Stany Crets keren terug naar vtm

In het speciale mediajaar 2012 heeft vtm dit voorjaar de ambitie om "meer dan ooit te bruisen". "We zijn goed wakker en alert om ons marktaandeel te verder uit te bouwen, op basis van onze eigen merken en ons eigen verhaal", zegt programmadirecteur Jan Segers. De commerciële zender pakt dit voorjaar uit met elf nieuwe programma's.

De commerciële zender heeft vijf ambities voor dit voorjaar. "We gaan hard sleutelen aan de vaste afspraken met de kijkers. Ten tweede moet ons weekend in het teken staan van sterk familie-entertainment. Voorts focussen we ons op onze sterkhouders én op elf nieuwe programma's. Vtm moet meer dan ooit relevant zijn, met veel aandacht voor nieuws. En ten vijfde staat talent centraal bij vtm: we blijven investeren in onze schermgezichten", aldus Segers.
 
Enkele nieuwe programma's zijn al gestart en doen het volgens Segers alvast goed: Junior Masterchef en Jambers, het leven gaat voort. Een van de speerpunten dit voorjaar wordt de nieuwe fictiereeks Danni Lowinski, met Nathalie Meskens in de hoofdrol.

Het Spreekuur, Cijfers liegen niet, De Meesterbakker
De programmadirecteur kijkt ook erg uit naar het medische magazine Het Spreekuur en naar Cijfers liegen niet, een praatprogramma over enquêtes en statistieken. Segers verwacht ook veel van De Meesterbakker (werktitel), een zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker, gepresenteerd door Rani De Coninck en toppatissiers Sofie Dumont en Bernard Proot.
 
Andere nieuwe programma's zijn Wie trouwt mijn zoon, Operatie Renovatie, "De slechtste chauffeur van Vlaanderen en Zomer van Van As.
 
Segers onthulde ook al een nieuwtje voor het najaar: Peter Van den Begin en Stany Crets komen terug op vtm. Vanaf oktober kruipen ze opnieuw in de rol van Debby en Nancy voor een nieuwe show op zaterdagavond. (belga/mvdb)

2 Vtm-programmadirecteur Jan Segers.
UNKNOWN Vtm-programmadirecteur Jan Segers.

Lees meer