BELGA

Philippe Geubels krijgt eigen tv-programma in Nederland

Komiek Philippe Geubels zal vanaf februari op de Nederlandse televisie te zien zijn als presentator van een nieuwe versie van het VIER-programma 'Uitzonderlijk Vervoer'. Dat meldt radiozender 100% NL.

Vanaf 22 februari zal Geubels elke zondagavond op NPRO3 chauffeur spelen voor bekende Nederlandse cabaretiers. "Eerder was het programma in België al een succes met Kamagurka als chauffeur en Geubels als één van de passagiers", klinkt het bij de Nederlandse omroep.

"Het concept is eenvoudig: ik haal als taxichauffeur cabaretiers bij hen thuis op en zet ze veilig af voor de start van hun show", legt Geubels uit in Gazet Van Antwerpen. "Ondertussen hebben we een goed gesprek over ons vak en het leven. Bedoeling is het niet al te ernstig te maken."

Antwerpenaar Philippe Geubels geniet in Nederland al langer bekendheid, voornamelijk als jurylid in 'De Slimste Mens'. Hij passeert regelmatig de revue in de talkshow 'De Wereld Draait Door' en was ook te zien in de Nederlandse versie van het VRT-programma 'Mag ik u kussen?'.

Bedoeling is het niet al te ernstig te maken

Komiek Philippe Geubels

Lees meer