UNKNOWN

Presentatrice valt live op tv flauw, collega praat gewoon door

Temidden van een vurig pleidooi voor een nieuwe kindvriendelijke tablet viel Cassie Slane live op tv plots flauw. De experte van QVC, een multinational gespecialiseerd in verkoop via tv in de VS, kon haar zin niet afmaken en viel om tegen haar collega-presentator. Er verscheen snel een beeld van het product in beeld en ondertussen nam de andere presentator naadloos over. Alsof er niets gebeurd was, vervolledigde hij de uitleg. 'The show must go in!', moet die gedacht hebben.

"Kinderen zijn gek van tablets, ze houden ervan om te spelen met tablets en ze houden van games", vertelde Slane. Tot ze plots begon te hakkelen en in elkaar stuikte tegen haar collega. Co-host Dan Wheeler vroeg snel of ze zich wel goed voelde, maar pikte vervolgens razendsnel de draad van haar uitleg weer op en maakte de reclamespot af.

Niet aan proefstuk
Op sociale media regende het verontuste reacties van tv-kijkers. Zeker toen Slane vervangen werd door een andere presentatirce. De appelflauwte bleek te wijten aan een te lage suikerspiegel. Slane was niet aan haar proefstuk toe, want in 2010 was ze ook al eens live op tv flauwgevallen.

Lees meer