3 Romy Biscop
Kristof Ghyselinck Romy Biscop

Exclusief voor abonnees

Romy van ‘The Sky is The Limit’ werd als kind achtergelaten door haar vader: “Vaak fietste ik langs zijn huis, maar ik heb hem nooit meer gezien”

Valentijn viert ze niet met een liefdespartner, maar met het personeel van haar boetieks. Romy Biscop (37) uit ‘The Sky Is The Limit’ is dan ook al twee jaar vrijgezel. “Nu ik op tv kom, zullen er wel geïnteresseerde mannen zijn”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik verwacht alleen maar golddiggers en playboys.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eddy Vervaet

    Spontane,eerlijke en hoogsensitieve vrouw.Kunnen veel chichimadammen die met de creditcard van hun,nou ja,man gaan shoppen een voorbeeld aan nemen.Heb mezelf ook opgewerkt tot wie ik nu ben.Je hebt er wel verstand,lef en geluk voor nodig...

  • Matthias Janssens

    Hey Romy, ik ben gehuwd en trouwens veel te oud voor je , maar ik vind je een mooie vrouw, zowel van buiten maar zeker van binnen, JIJ hebt jezelf bewezen en je doet dat vast en zeker nog elke dag , je bent zelfs voor vele mannen een voorbeeld, ik bewonder wat je klaargespeeld hebt en ik gun je iedere euro.... doe zo voort

Lees meer