2
Vier

Sebastiana en Martin uit ‘Love Island' uit elkaar

De eerste liefdesbreuk is een feit bij ‘Love Island’. Hoewel Sebastiana en Martin vanaf hun eerste momenten in de villa een perfecte match leken, is hun liefde nu op. Dat laat Sebastiana zelf weten in een mededeling op Instagram Stories.

“Ik wil jullie even meedelen dat Martin en ik hebben besloten om er een punt achter te zetten”, klinkt het. “Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen... We hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben. Uiteindelijk hebben we de twee mooiste maanden gehad uit ons leven. Ik zal Martin altijd steunen en er zijn no hard feelings.”

Sebastiana en Martin werden vorige maand tweede in ‘Love Island’. Winnaars Aleksandra en Denzel en koppels Rowèna en Stenn en Matthy en Kelly zijn wel nog samen.

2
Instagram

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Chantale Hemelaers

    Spijtig jullie waren een pracht koppel hopelijk komt 't nog goed tussen jullie

  • Menno Cobbaert

    Ik vond jullie een mooi koppel had het niet verwacht allebei nog een mooi leven tegemoet

Lees meer