YouTube

Slecht nieuws voor ‘Game Of Thrones’-fans: trailer heeft niets met de serie te maken

Fans moesten lang wachten op de eerste trailer van het laatste ‘Game Of Thrones’-seizoen, maar zelfs nu die er is, weten we niets over het verloop van de reeks. Volgens actrice Sophie Turner heeft het filmpje namelijk niets met de serie te maken.

Dat ontdekten enkele fans na het beluisteren van een interview met de actrice. Zij liet zich enkele maanden geleden al ontsnappen dat “er een promo werd opgenomen waarin ze een groot beeld van zichzelf te zien kreeg”.

“Het was gigantisch. Ik wilde het in mijn tuin zetten na de opnames, maar ze wilden het niet laten verschepen van Ierland naar New York, dat is jammer.” Daarna ging ze verder: “Dat promofilmpje had totaal geen betrekking tot de gebeurtenissen in het laatste seizoen. Het was gewoon reclame.”

De trailer inspireerde al vele theorieën over de verhaallijn van seizoen 8, maar die moeten nu helaas opgeborgen worden. Eigenlijk is dat nieuws niet verrassend, gezien zender HBO er alles aan doet om het plot zo geheim mogelijk te houden. Wat er dan wél staat te gebeuren krijgen we pas in april te zien, wanneer ‘Game Of Thrones’ opnieuw in première gaat. Ook het zevende seizoen van de reeks werd trouwens aangekondigd met een trailer die niets met de gebeurtenissen in het seizoen te maken had. 

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • johanneke li

    ze moeten iets doen hé om de aandacht van de kijkers in spanning te laten wachten, als het te lang duurt haken ze anders af.

  • Johannes Smikkelson

    Dat leek mij van het begin al duidelijk. De manier waarop er gefilmd werd, de camerahoeken, de slow motion...totaal niet zoals de eigenlijke serie wordt gefilmd. Ook hetgeen er te zien is in de trailer (die beelden van mensen die nog niet dood zijn)...

Lees meer