Sophie Hilbrand spuit en slikt niet meer

Sophie Hilbrand stopt met het presenteren van het spraakmakende BNN-programma 'Spuiten & Slikken'. Haar huidige medepresentator Filemon Wesselink neemt vanaf 23 maart de presentatie over. Het was voor Hilbrand na vijf seizoenen tijd voor iets anders, laat een woordvoerder van de jongerenomroep weten.

Drugs en seks
Op 16 maart presenteert de blondine voor de laatste keer het spraakmakende programma, waar de laatste trends op gebied van drugs en seks centraal staan. Na vijf seizoenen maken Sophie en Filemon de balans op: wat weet Nederland nou echt van seks en drugs? Het presentatieduo legt het publiek en aanwezige BN'ers als Jamai Loman, Lange Frans, Sebastiaan Labrie, Jennifer Hoffman en Boris van der Ham een quiz voor over de twee onderwerpen.

Kutvragen en klotebrieven
Filemon wordt wel in het zesde seizoen bijgestaan door Nicolette Kluijver en Dennis Storm. De programmamakers willen met dit nieuwe seizoen weer 'back to basic' met aandacht voor meer alledaagse vragen en problemen. In de brievenrubriek 'Kutvragen en klotebrieven' gaan Dennis en Nicolette op zoek naar het antwoord op kijkersvragen. Voor het eerst zal ook een publiekspanel verschillende seksgadgets testen.

Het zesde seizoen van Spuiten & Slikken wordt vanaf 23 maart wekelijks uitgezonden tussen 22.30 en 23.15 uur op Nederland 3. (novum/lb)

UNKNOWN

Lees meer