Sophie Turner onthult wie die koffiebeker heeft laten staan.
Photo News/HBO Sophie Turner onthult wie die koffiebeker heeft laten staan.

Sophie Turner verklapt schuldige van koffiebeker-incident in ‘Game Of Thrones’

In een interview met Jimmy Fallon onthulde ‘Game Of Thrones’-actrice Sophie Turner wié er nu eigenlijk de schuldige is die een koffiebeker op de set liet staan. Het misplaatste bekertje belandde uiteindelijk in de serie, iets waar fans enorm om moesten lachen.

Fallon meende dat de beker in de reeks wel heel erg leek op de koffiebeker die Turner vasthoudt op een setfoto. Sophie liet de schuld echter niet naar zich toeschuiven. “Oké, laten we dit eens en voor altijd de wereld uit helpen”, zei ze. “We hebben allemaal dezelfde bekertjes voor alles, koffie, maar ook water. Deze setfoto werd zelfs op een andere dag genomen, dus het is zeker niet mijn beker. Wie het dan wél was? Denk gewoon eens na over voor wiens neus hij stond: Emilia Clarke. Verder moet je het niet gaan zoeken, zij is de schuldige.” 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pierre Decauwers

    Wat heeft iedereen toch met die ondermaatse Starbucks-koffie, heel matige kwaliteit. OK, smaken lopen uit elkaar, maar slechte smaak dus ook.

  • John Stahl

    Maar wie is de schuldige van het rampzalige einde van GOT. De laatste 2 afleveringen waren vuilnis.

Lees meer