Britain's Got Talent

Staande ovatie! Jury ‘Britain's Got Talent’ overdonderd door onwaarschijnlijke goocheltruc

De jury én de kijkers van ‘Britain’s Got Talent’ werden gisteren van hun sokken geblazen door 4MG, een groep tienergoochelaars die uitpakten met een reeks indrukwekkende kaartentrucs. Het resultaat liet niet lang op zich wachten: na hun auditie kregen de studenten een staande ovatie. 

Ze mogen dan nog zo zenuwachtig geweest zijn voor hun grote moment, de 18-jarige Harry, de 17-jarige Theo, Josh (17) en James (19) wisten van aanpakken tijdens hun auditie. De tieners voerden elk een andere kaarttruc uit met één de vier juryleden, Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Williams. Zo lieten ze onder meer een kaartspel in een reeks blanco kaarten veranderden, en lieten ze een kaart uit een ander kaartspel ‘teleporteren’ in een glazen fles waar niemand bij kon. 

Toch kwam de grote verrassing pas op het einde, toen de goochelaars hun jasje uitdeden op het podium. Ze onthulden dan ook elk een t-shirt waarop de gekozen kaarten van de jury reeds waren afgedrukt. De jury was op zijn zachts gezegd onder de indruk!

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Joop Beense

    Een absoluut wonder en een terecht applaus.

  • Linda Maes

    Prachtig, hoe dan ook. Wie het beter kan moet het maar eens tonen.

Lees meer