6 Kipling event - augustus 2018

Tanja Dexters
Kristof Ghyselinck Kipling event - augustus 2018 Tanja Dexters

Exclusief voor abonnees

Tanja Dexters laat luxueus huurappartement van vriend achter als stort: “Uit compassie liet ik haar hier wonen, en zie nu...”

Tanja Dexters (42) maakt het de mensen die haar liefhebben niet makkelijk. Zus Mieke nam het in Dag Allemaal nog maar net voor haar op of er duikt - alweer - een onfrisse historie op rond de ex-Miss België. Tanja heeft een ravage aangericht in het luxueuze nieuwbouwappartement van een vriend. “Ik heb voor duizenden euro’s kosten”, zucht hij.

“Al 21 jaar lang, sinds ze Miss België werd, is ze Vlaanderens favoriete schietschijf. Dit moet toch ooit eens stoppen?” Tanja’s tweelingzus Mieke schetste enkele weken terug in Dag Allemaal een portret van haar zus dat toch wel afweek van Tanja’s imago van losgeslagen fuifbeest en ontspoorde miss die van de ene stormachtige relatie in de andere belandt. Het zijn lastige jaren geweest voor haar, na de scheiding. Op alle vlakken. Ons Tanja overleefde dankzij de liefde van haar familie. Maar nu loopt ’t eindelijk op rolletjes”, zei Mieke.

Helaas: Tanja’s woelige verleden blijft haar achtervolgen. Uit haar vriendenkring stijgen bezorgde klanken op. “Telkens als ze drinkt, loopt het uit de hand”, zegt een persoonlijke vriend die anoniem wenst te blijven. “Vraag maar aan zakenman Guy Agemans. Wat hij met Tanja heeft meegemaakt, tart alle verbeelding.”

Dag en nacht lawaai

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

61 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bob Fréson

    En wat zeggen haar ouders hiervan, als ze dit lezen en zien? Is het op die manier dat zij hun dochter zo hebben opgevoed, of zijn zij zelf zo misschien? Om fier op te zijn, vooral als ouder.

  • laeremans viviane laeremans

    Heel juist Julien. Heel gemakkelijk op iemand anders zijn kosten te leven. Zou ze zelf is niet gaan werken ipv te feesten en mensen uiteen te halen en te bedriegen

Lees meer