2 Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
één Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.

Exclusief voor abonnees

Te veel alcohol in Thuis vindt Expertisecentrum: “Zien drinken, doet drinken”

Nergens beter dan... waar mijn halve liter Kasteelbier Rouge staat. Want er wordt behoorlijk wat afgedronken in 'Thuis'. Geen gewone pintjes voor Frank Bomans en co., wél stevige halveliters sterke bieren. "Het aantal glazen moet echt minder", vindt expertisecentrum VAD.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Yvs Bramslecht

    Hoeveel procent van de kijkers die 's avonds achter tv gekluisterd zitten voor dit soort programma's - familie, buren, thuis,...- kunnen realiteit en fictie niet meer onderscheiden en nemen dit voor waarheid? Ik zou ze geen eten willen geven.

  • Dennis Eijs

    Nee, ik zit nu al een paar jaar in een groepje dat behoorlijk inneemt, en ik heb dus genoeg keer gezien hoe ze innemen. En ik heb nogsteeds niet de neiging gehad om het ook te doen.

Lees meer