2 Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
één Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.

Exclusief voor abonnees

Te veel alcohol in Thuis vindt Expertisecentrum: “Zien drinken, doet drinken”

Nergens beter dan... waar mijn halve liter Kasteelbier Rouge staat. Want er wordt behoorlijk wat afgedronken in 'Thuis'. Geen gewone pintjes voor Frank Bomans en co., wél stevige halveliters sterke bieren. "Het aantal glazen moet echt minder", vindt expertisecentrum VAD.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

66 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dennis Eijs

    Nee, ik zit nu al een paar jaar in een groepje dat behoorlijk inneemt, en ik heb dus genoeg keer gezien hoe ze innemen. En ik heb nogsteeds niet de neiging gehad om het ook te doen.

  • François Van der Cruys

    Belachelijk , schaf dan maar alle gruwel- en geweldspelletes af , die onze kinderen de laatste jaren overal te zien en ter beschikking hebben . Dat zal dan later veel ergere gevolgen hebben . k’mag er niet aan denken .

Lees meer