VRT

Tijs ‘Van Echelpoel’ Vanneste en Wim Lybaert krijgen vis-pedicure in voorlaatste ‘De Columbus’

Zanger en tattoo-artiest Tijs 'Van Echelpoel' Vanneste (41, links) is donderdagavond te gast bij Wim Lybaert (51) in zijn Columbus. De twee wagen zich langs de kant van de weg aan een heuse vis-pedicure. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Ik kan er niet tegen!", roept Wim, terwijl tientallen kleine visjes in een aquarium aan zijn voeten beginnen te sabbelen. "Zitten ze al aan mijn tenen?", vraagt hij aan Tijs, die de pedicure kalm als een boeddha ondergaat. "Rustig blijven, laat ze eten", reageert de zanger.

De twee reizen door Europa met Zuid-Afrika als bestemming. De Columbus rijdt volgende week de laatste keer uit, met actrice Maaike Cafmeyer (47) aan boord. Eerder kwamen Lieven Scheire, Ingeborg, Tom Van Dyck en Dieter Coppens al aan bod. 

'De Columbus' is op donderdagavond om 20.20 uur te bekijken op Eén. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer