Toon en Frie
VTM Toon en Frie

Exclusief voor abonnees

Toon en Frie outen zich als koppel: "Oef, eindelijk geen stiekeme afspraakjes meer in het buitenland"

Alsof ze voor elkaar gemaakt waren. Zo leerde Vlaanderen Frie (29) en Toon (30) kennen in ‘Blind Getrouwd’. Dat ze vandaag nog altijd verliefd zijn, lag dan ook in de lijn der verwachtingen. "En voor wie het zich afvraagt: Frie kreeg inmiddels wél al bloemen", zegt Toon in Dag Allemaal.

Ter herinnering: wanneer Toon en Frie op tv bespreken wat van iemand een romantisch mens maakt, noemt Toon zichzelf ‘een romantische man, maar niet op een cliché-manier.’ "Als ik jou een plezier wil doen, haal ik gewoon een pak cola light", voegt hij eraan toe. Een grappige uitspraak waarmee hij Vlaanderen definitief voor zich won.

Grappig, ondernemend, vlot, lief... Op Twitter werd al snel de vraag gesteld waaróm dit koppel meedeed aan ‘Blind Getrouwd’: Toon werd zelfs ‘de belichaming van de ideale man’ genoemd. Wat Frie maar al te graag beaamt. Al is zij, uiteraard, heel blij dat hij zich toch inschreef.

Geldverspilling

Na een vlekkeloos parcours op tv wonen de twee nu onder hetzelfde dak. "Frie is bij mij ingetrokken", vertelt Toon. "Het is nogal een geldverspilling om elk apart te blijven wonen, hé."

Dat klinkt weer zo rationeel, Toon. Ook al noem jij jezelf romantisch, we zagen Frie en jou weinig zoenen.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • de bruyn johnny

    Heel veel geluk gewenst. Jullie zijn een heel mooi koppel.

  • Frieda De Becker

    Mooi koppel, twee gelukkige mensen. Veel succes voor de toekomst.

Lees meer