Loïc: Zot van Koken
VTM Loïc: Zot van Koken

Exclusief voor abonnees

Tv-criticus Jules Hanot begrijpt dat VTM ‘Zot Van Koken’ schrapte: “Het is nooit vernieuwend geweest”

Voor het eerst in 25 jaar zal er dit najaar in de vooravond geen kookprogramma te zien zijn op VTM. Ook met jonge wolf Loïc Van Impe (26) vond de zender geen antwoord op het enorme succes van ‘Dagelijkse Kost’ op Eén. Onze tv-watcher Jules Hanot begrijpt waarom: “Dat ze nu maar iets zoeken dat niets met koken te maken heeft.” Toch laat VTM Loïc niet helemaal los, en ook hij heeft al nieuwe plannen gemaakt.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • gianni de moor

    Er zijn kookprogrammas in overvloed,En heel het jaar door zien wel toch herhalingen van herhalingen steeds dezelfde films .Weinig vernieuwende TV.

  • Ian Vandenbossche

    Zoals die gast met potten, pannen, courgettes en tomaten kan gooien, zou hij beter passen in een cocktailbar, of een wokrestaurant. Daar past die show, maar niet in een kookprogramma.

Lees meer