4
VRT

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 16 mei

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Is er een dokter in de zaal?’, 21u05 op Eén

4
VRT

Wat krijg je als je Philippe Geubels - aka een notoire hypochonder - een humoristische panelquiz over gezondheidsgerelateerde onderwerpen laat presenteren? Het uitstekende ‘Is er een dokter in de zaal?’, tiens. Vanavond krijgt Philippe het gezelschap van panelleden Maaike Cafmeyer, Jacques Vermeire, Jens Dendoncker en Jeroom. Benieuwd of ze op het vlak van ingebeelde ziektes hun quizmaster kunnen overtreffen!

‘Don’t Worry, Be Happy’, 20u35 op VIER

4
Vier

Kan je gelukkig zijn als je weinig tot niets hebt? Wij alvast niet, maar reportagemaker Peter Boeckx heeft enkele Vlamingen gevonden die dat wel kunnen. En dat levert, zoals we dat van Boeckx gewend zijn, uiterst fijne televisie op. Vanavond zien we onder andere hoe Didi erop uit trekt met zijn honden en de nieuwe start van Justine en Philip.

‘Eurovisiesongfestival 2019: halve finale’, 21u op NPO 1

4 Duncan Laurence
ANP Duncan Laurence

Hoe België het deed kon u dinsdag al zien, en vanavond is het de beurt aan onze noorderburen. Hun kandidaat Duncan Laurence is één van de 17 deelnemers die strijden voor een plaatsje in de grote finale van het Songfestival nu zaterdag. Nou seg!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer