5

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 29 april

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Liefde voor muziek’, 20u35 op VTM

5
VTM

Ook vanavond kan je op VTM terecht voor de vijfde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’. Nadat schlagerzanger Bart Kaëll en Milow de twee vorige weken zich van hun meest muzikale kant mochten laten zien, is het nu de beurt aan Ilse DeLange om te horen wat de andere deelnemers van haar songs gemaakt hebben.

‘De ambassade’, 20u35 op Vier

5
VIER

Een tijdje terug maakten wij in deze rubriek reclame voor het uitstekende ‘Floortje En De Ambassadeurs.’ Daarin ging reportagemaakster Floortje Dessing langs bij enkele Nederlandse ambassadeurs om te kijken wat die job juist inhoudt. VIER doet sinds enkele weken hetzelfde met Belgische ambassades en consulaten in vijf wereldsteden. Zo toont consul-generaal Jean-Paul Charlier zich vanavond van z’n meest onversaagde kant, want hij gaat op bezoek in de gevaarlijke sloppenwijken van Rio de Janeiro...

‘Matroesjka’s’, 20u35 op Q2

5

Zin om eens luidkeels ‘Hoereuhhhhh’ naar uw televisiescherm te roepen? Goed nieuws, want vanaf vanavond kan u dat gewoon doen zonder zich schuldig te voelen. Q2 zendt immers opnieuw ‘Matroesjka’s’ uit, de bejubelde dramareeks over een bende Antwerpse vrouwenhandelaars.

‘Harry & Meghan: A Royal Romance’, 20u35 op Vijf

5
Photo News

Geen zin in muziek, consulaire problemen of een dramaserie? Dan kan je nog altijd naar ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ kijken, de verfilming van het liefdesverhaal van - oh jawel - prins Harry en Meghan Markle. Of dat ook een stomende liefdesgeschiedenis is waar je rode oortjes van krijgt? Je ontdekt het vanaf 20u35 op Vijf!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer