6 Tomas De Soete, Radio Fiskepark
VRT Tomas De Soete, Radio Fiskepark

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 15 mei

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Op weg naar de 100!’, 20u40 op Eén

6 Marcel Vanthilt
VRT Marcel Vanthilt

‘Foreeeeeeeeeeeever young, I want to be foreeeeeeeeeeeeever young’: Alphaville kweelde het, Marcel Vanthilt bedacht er een programma rond. En dat kan u vanaf 20u40 bekijken op Eén.

‘Fiskepark’, 21u30 op Canvas

6 Tomas De Soete - Fiskepark
VRT Tomas De Soete - Fiskepark

Hij verdween een hele tijd uit het mediawereldje, maar Tomas De Soete is helemaal terug. En gelukkig maar, want wij zijn heel benieuwd hoe ‘Fiskepark’ - zijn parodie op het ‘true crime’-genre - zich gaat ontvouwen. In de eerste aflevering is alvast een belangrijke rol weggelegd voor Bent Van Looy, want die dobbert als lijk rond in de visvijver van De Soete...

‘Wetsdokters’, 21u40 op VTM

6 Wetsdokters - Diona D’hondt
VTM Wetsdokters - Diona D’hondt

Wie deze televisietips een beetje volgt, weet dat wij een fascinatie hebben voor misdaadreeksen en alles wat in het criminele sfeertje hangt. Het zal dan ook niet verbazen dat we vandaag ook ‘Wetsdokters’ aanraden, de reportagereeks van VTM Nieuws waarin wetsdokters hun job toelichten. Vanavond volgen we dokter Diona D’hondt die naar een braakliggend terrein terrein vlakbij het station van Antwerpen moet, want daar is een lijk gevonden...

‘Grillmasters’, 20u35 op Vier

6 grillmasters
VIER grillmasters

Iets grillen op de barbecue: het zou bijna een nationale sport mogen genoemd worden. En dus is het ook logisch dat er wedstrijden zijn om uit te zoeken wie nu het best zijn vlezeke kan laten bruinen. Zoals ‘Grillmasters’ bijvoorbeeld, waarvan vanavond het tweede seizoen van start gaat. Wereldkampioen barbecue - jep, that’s actually a thing - Peter De Clercq en groentechef Seppe Nobels gaan opnieuw op zoek naar het beste grillduo van Vlaanderen. Awel, wij hebben er honger van gekregen!

‘Nadiya: Anxiety and me’, 22u op BBC 1

6 Nadiya Hussain
Photo News Nadiya Hussain

De Britse ‘celebrity baker’ Nadiya Hussain kampt al sinds haar jeugd met aanvallen van extreme angst en paniek. In deze docu wil de voormalige ‘The Great British Bake Off’-winnares te weten komen of dit al dan niet aangeboren is en wat ze mogelijk kan doen om te genezen. Om schrik van te krijgen!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer