4 Lionel Dessart
Luik De rechtbank
Vier Lionel Dessart Luik De rechtbank

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 7 oktober

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Unité 42', 21u30 op Een

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Hoera, een nieuwe politieserie om te volgen! Dit keer gaat het om een zaak voor de afdeling cybercriminaliteit van de Brusselse politie. Ons hartje jubelt, zeker omdat dit na ‘La trêve’ en ‘Ennemi public’ - twee uitstekende reeksen volgens ons - alweer de derde samenwerking is tussen de RTBF en de Franstalige Gemeenschap. Oui oui, c’est vrai!

‘Belpop’, 21u20 op Canvas

4 Novastar
Kristof Ghyselinck Novastar

Ja, wij kunnen heel erg genieten van ‘Belpop’, waarin iconen uit de Vlaamse muziekgeschiedenis in de spotlights worden gezet. Vanavond gaat het negende seizoen van start en is het de beurt aan Joost Zweegers, het opperhoofd van Novastar. Aanrader!

‘Boer zkt vrouw: De wereld rond’, 20u35 op VTM

4 Boer zkt vrouw: de wereld rond
VTM Boer zkt vrouw: de wereld rond

Onze favoriete agrarische datingshow schakelt vanavond weer een versnelling hoger. Allez, ‘t is te zeggen: da’s de bedoeling, maar boer Stephan tobt nog steeds na over het vorige keuzemoment...

‘De rechtbank’, 20u35 op Vier

4 De rechtbank - Geert Vandaele
VIER De rechtbank - Geert Vandaele

Deze docureeks zit vandaag alweer aan haar zevende aflevering, en ook dit keer is Geert Vandaele van de politierechtbank in Veurne (de rechter op de bovenstaande foto, jawel) van de partij. Zolang hij ons geen boete uitschrijft: helemaal prima!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer