2 Sergio Herman & Axel Daeseleire
VTM Sergio Herman & Axel Daeseleire

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 16 oktober

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘De slapelozen’, 21u20 op Canvas

2 Annick Ruyts
Steven Richardson Annick Ruyts

Als het gaat over dingen waar wij heel erg kribbig van worden, dan is een gebrek aan slaap absoluut een van de koplopers in ons haatlijstje. Annick Ruyts - die zelf al vier jaar slecht slaapt - onderzocht in ‘De slapelozen’ hoe het komt dat zoveel mensen een verstoorde nachtrust hebben. Zo is deze week onder andere ook muzikant Frank Vander linden te gast om over z’n slaappatroon te babbelen. 

‘Sergio & Axel: van de kaart’, 21u45 op VTM

Een culinaire reisreeks waarin Axel Daeseleire en Sergio Herman de honneurs waarnemen. Awel, daar krijgen wij dus spontaan honger van. In deze tweede aflevering trekt het duo naar Mexico, waar ze de plaatselijke eetcultuur van dichterbij gaan ontdekken. ¡Arriba, arriba! ¡Ándale, ándale!

‘Bake Off Vlaanderen’, 20u35 op Vier

Omdat wij tegenwoordig op de lijn letten en dus zelf geen koekjes, taartjes en soezen naar binnen smikkelen, kunnen we culinaire programma’s des te harder appreciëren (wegens: andere mensen moeten eten, en wij niet). Gelukkig hadden ze daar bij Vier wel oren naar, want vanavond brengt de zender alweer de zevende aflevering van het derde seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ op de buis. Daarin moeten de bakkers deze keer kindertekeningen verwerken in hun culinaire avonturen. Hoeveel misbaksels en voedselvergiftigingen dat vandaag oplevert, zie je vanaf 20u35!

‘De slimste mens ter wereld’, 21u45 op Vier

Hij had er op voorhand heel veel vertrouwen in (zoals je in bovenstaand filmpje kan zien), maar gisteren moest acteur Zouzou Ben Chikha toch het onderspit delven na één deelname aan ‘De slimste mens ter wereld’. Vanavond is het de beurt aan Lotte ‘Seksuolotte’ Vanwezemael om Philippe Geubels en Natalia te doen wankelen. Benieuwd of het haar lukt!

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer